fokus privat

Er du og din familie dækket hvis

Ulykken sker?
fokus privat

Er du og din familie dækket hvis

Ulykken sker?
previous arrow
next arrow

Personlig betjening og skræddersyede løsninger

Fokus Forsikringsagentur – Privat forsikring som skaber tryghed uden at sætte budgettet over styr. Vi lægger vægt på skræddersyede løsninger, som passer til den enkeltes ønsker og behov. Hos os betaler du ikke for unødvendige dækninger. Gennem personlig betjening og service sammensætter vi en vifte af forsikringer, så de passer til dig og din situation.

Hospitalsforsikring

En hospitalsforsikring dækker dig med et fast dagligt skattefrit beløb, hvis du som følge af indlæggelse, eller grundet indlagte børn ikke kan passe dit arbejde i en periode. Vi sørger for økonomisk tryghed i perioden.
Hospitalsforsikring
Ulykke

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring dækker hvis uheldet er ude på jobbet eller i fritiden. Det er vigtigt, at hele familien er dækket, da alle kan komme ud for en ulykke. En ulykkesforsikring hos Fokus Forsikringsagentur dækker i tilfælde af skader, der medfører varige mén på min. 5% eller 8% samt bl.a. behandlingsudgifter, beskadigede tænder, psykologisk krisehjælp og rengøringshjælp. Du har mulighed for at tilvælge dækning ved dødsfald og farlig sport.

Bilforsikring

Når du sætter dig ind i din bil, er det afgørende, at du er tryg. Derfor er det vigtigt, at have den rigtige forsikring. Med den rigtige dækning er du sikret selvom uheldet skulle være ude eller din bil blev udsat for hærværk. En forsikring via Fokus Forsikringsagentur giver dig god en dækning, personlig rådgivning og ikke mindst hurtigt og professionel hjælp.
bilforsikring
Rejseforsikring

Rejseforikring

Hvis du vil være sikret hjælp på rejsen, er det vigtigt, at du har en privat rejseforsikring. Mange tror, at de er dækket på rejser via det blå EU-sygesikringskort – men det er en stor fejl. En god rejseforsikring er langt fra overflødig. Det blå kort dækker udelukkende rejser i EU/EØS-landene, men i et begrænset omfang. Med en rejseforsikring kan du få hjælp uanset, hvor i verden du rejser.

Husforsikring

En god husforsikring er vigtigt for dig som ejer egen bolig, da skader på huset kan koste dyrt. Med en husforsikring hos os, er du altid godt dækket ved brand, stormskader, vandskader og indbrudsskader. Samtidig har du mulighed for, at tegne relevante tilvalgsdækninger f.eks. dækning ved råd, kosmetiske forskelle eller skader forårsaget af dyr
husforsikring
nedlagt landbrug

Nedlagt landbrugsforsikring

Fokus Forsikringsagentur vægter overskuelighed højt – for det skaber tryghed. Derfor er vores forsikring til nedlagt landbrug en enkel forsikringspakke, der samler alle de nødvendige dækninger i én forsikringsløsning. Så skal du ikke bekymrer dig om, hvorvidt din landejendom er ordentligt forsikret.

Indboforsikring

Gennem vores indboforsikring skaber vi en tryg hverdag for dig og din familien. Vi samler de vigtigste dækninger i én forsikring og for hele familien både børn og voksne. Selv børn under 21 år, som er flyttet hjemmefra og bor alene er dækket af forældrenes indboforsikring. En indboforsikring via Fokus Forsikringsagentur omfatter dækning af bl.a. elektronik, computere, møbler, smykker, tøj osv.
Indbosforsikring

Hesteforsikring

Er din hest sund og rask, og ikke fyldt 16 år kan den forsikres hos os. Vi tegner både livsforsikringer og sygeforsikring på heste.
Det er derfor vigtigt, at tænke frem i tiden og sikre din hest, mens den er ung og frisk.

Hundeforsikring

For langt de fleste er en hund en del af familien. Det er derfor forbundet med meget sorg og bekymring, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade. Selv små og ukompliceret behandlinger af en hund, kan være forbundet med store økonomiske omkostninger. Med en hundeforsikring hos Fokus Forsikringsagentur får du en livsvarig dækning af din hund uden nedskrivning i beløb og 140 dage til behandling.

Fandt du ikke det du søgte?

Giv mig et kald, da der sikkert kan findes en løsning
Kontakt mig